Wise

Image and video hosting by TinyPic

Συνέχεια από εδώ

Εκείνη η Πρωτοχρονιά μπορεί κάπως να με συμμάδεψε. Δεν ήταν ότι ήταν απλά Πρωτοχρονιά ήταν κι η είσοδος της νέας χιλιετίας. Κι όσο να'ναι το βάρος της ήταν ακόμη μεγαλύτερο καθ'ότι δεν είναι και το ομορφότερο πράγμα στον κόσμο να θες γιορτάσεις δυο φορές (πρωτοχρονιά και χιλιετία) και τελικά να μην γίνεται τίποτε και να μετράς τις ώρες να τελειώσει η βάρδια για να γυρίσεις στο σπίτι και να κουκουλωθείς κάτω απ'τα σκεπάσματα και να κρυφτείς απ'το φως της ημέρας κι απ'τον ίδιο ανύπαρκτο εαυτό σου. Γιατί έτσι τελικά νόμιζα πως ήμουν. Ανύπαρκτη. Αλλά μόνο εκείνο το μοναδικό sms απ'τον Στράτο με έκανε κάπως να χαμογελάσω γιατί εκείνος ήταν τελικά που με θυμήθηκε κι όπως άκουσα και στις ειδήσεις ήταν πρωτόγνωρο το φαινόμενο που είχαν μπλοκάρει τα πάντα στην τηλεφωνία σταθερή και κινητή.
Και την άλλη μέρα πια που είχαν ξεμπλοκαριστεί τα πάντα ήρθε και το sms του Στράτου και μου τηλεφώνησε επιπλέον γιατί εγώ δεν είχα ανταποκριθεί. Και η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ξαφνικά κανονίσαμε να βγούμε για καφέ και ποτό! Και το ένα χαμόγελο έγιναν πολλά και τα μάτια ζωγραφίστηκαν και πάλι γιορτινά κι η λάμψη στο πρόσωπό μου πήρε την θέση της, γιατί πια η νεά χιλιετία με υποδεχόταν έστω και αργά με τον αγαπημένο μου Στράτο έστω και για ένα καφέ και ποτό σαν δυο καλοί φίλοι που είχαν πολύ καιρό να τα πουν. Κι η αλήθεια ήταν αυτή. Είχαμε χαθεί στην παλιά χιλιετία και βρεθήκαμε στην νεώτερη! Ήταν σαν να ήμασταν χαμένοι στο διάστημα!!! Και πόσα χαμόγελα μου χάρησε και πόσες ευχάριστες εκπλήξεις έπειτα για να μου θυμίζει κάθε φορά πως ήμουν η πιο σημαντική ύπαρξη στην ζωή του και που η υπόσχεση που δώσαμε αργότερα να μην χαθούμε κρατιέται μέχρι σήμερα και τηρήται πιστά!


Αλληλογραφία 3-1-2000

... Απόψε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη. Μπορεί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς να με βρήκε μόνη, τελικά το αποψινό ήταν κάτι διαφορετικό. Μου άρεσε. Πέρασα ένα ευχάριστο 4ωρο με τον "ιστορία μου, αμαρτία μου, λάθος μου μεγάλο" Στράτο! Ήταν ο πρώτος που μου ευχήθηκε για την νέα χρονιά κι ο πρώτος συνοδός σε έξοδο! Δεν ξέρω αν θα'χω την ίδια τύχη και την υπόλοιπη χρονιά. Πέρασα όμορφα όμως. Επί 4 ώρες -μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό- μιλούσαμε για τους εαυτούς μας, για το τι κάναμε όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν απομακρυσμένοι. Ξεκινήσαμε και πήγαμε για καφέ κάπου ήσυχα και στην συνέχεια πήγαμε αλλού για ποτό. Δεν θυμηθήκαμε τίποτε απ'τα παλιά κι απλώς μιλούσαμε για το σήμερα. Ο ίδιος μου είπε πως πέρασε κι αυτός όμορφα κι ότι είχε αρκετό καιρό να μιλήσει έτσι σε κάποιον. Μου ανοίχτηκε τόσο που μου εκμυστηρεύθηκε πολλά πράγματα. Ανανεώσαμε την έξοδό μας ίσως σε καμιά δεκαριά ημέρες που θα'χει πάρει το αυτοκίνητό του. Οπότε φίλε μου η βόλτα που εσύ μου'χες υποσχεθεί με το jeep, για την ώρα θα γίνει με τον Στράτο και το Cordoba του. Μου επιτρέπεις έτσι;...

Αφιερωμένο στον MC Wise καρδιακό φίλο μου που ήξερε να με ακούει διά αλληλογραφίας!



Ερωτικό - Soulbro

9 comments:

mariw είπε...

Καλημέρα Summer Dream.
Δεν είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που είχατε ένα κοινό παρελθόν, να μπορείς να μιλάς , να μην είστε εχθροί; Εντάξει, δεν είναι εύκολο, μας παίρνει καιρό, αλλά όταν πια γίνετε είναι θαυμάσιο.
Πότε δεν μπόρεσα να καταλάβω πως σταματάνε οι άνθρωποι να αγαπάνε. Μπορεί να γίνει αυτό; Όταν έναν άνθρωπο τον αγαπάς, τον αγαπάς για πάντα. Ίσως διαφορετικά, αλλά για πάντα. Όλα τα άλλα είναι απλά εγωισμοί.
Ευχαριστώ Summer Dream για τον όμορφο τρόπο που γράφεις την ιστορία σου. Μου θυμίζει τόσο πολύ τον τρόπο που νιώθω και αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράματα, που μου έρχονται δάκρυα.

jacki είπε...

Όμορφο να υπάρχουν φίλοι, όμορφο να υπάρχει κάποιος που όταν μπαίνει η χρονιά σκέφτεται πρώτα εσένα. Να είσαι πάντα καλά.
Καλημέρα.

SummerDream είπε...

@ mariw
Μαρία μου δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα να διατηρείς μια τέτοια σχέση με τον άνθρωπο που έχεις αγαπήσει όσο τίποτε άλλο στον κόσμο και φυσικά να μην διαπραγματεύεσαι την αγάπη σου γι'αυτόν μαζί του.
Είναι καλύτερο και για σένα και για κείνον. Αν κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι αγάπησαν προφανώς δεν έζησαν την αγάπη με τον τρόπο που την έζησα εγώ. Να ζω και να συμπάσχω, να τον μισώ και να τον αγαπώ ταυτόχρονα, αλλά τελικά να μην μπορώ να τον βγάλω απ'την ζωή μου. Η αγάπη δοκιμάζεται απίστευτα και με χιλιάδες τρόπους. Άλλοι αντέχουν κι άλλοι όχι. Εγώ ανήκω σε αυτούς που άντεξαν. Ενώ κάποιοι άλλοι που είπαν ότι αγάπησαν αλλά παύουν να κρατάνε την όποια επαφή τότε μάλλον υπερισχύει ο εγωισμός!

@ jacki
Είδες; Είμαι τυχερή. Έχουν περάσει χρόνια, έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι που λέει ο λόγος κι όμως πάντα με σκέφτεται πρώτος. Και φέτος ήταν ο πρώτος που μας τηλεφώνησε να ευχηθεί κι ας μη μου έκανε ποδαρικό στο σπίτι! Μου αρκεί που μας θυμήθηκε!

LAMBROS είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χαίρομαι πάρα πολύ για εσένα. Σου εύχομαι το καινούργιο έτος να σου προσφέρει απλόχερα όσα το προηγούμενο σου στέρησε ...

SummerDream είπε...

Να'σαι καλά Λάμπρο! Σ'ευχαριστώ που πέρασες για μια "καλημέρα"!

Ανώνυμος είπε...

MOY ARESΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Μαργαρίτα είπε...

Καλή μου φίλη...
Εύχομαι πάντα να σε συντροφεύουν
τα λόγια, η αγάπη, η κατανόηση
φίλων... που πραγματικά νοιάζονται
για σένα!!! Να σε τυλίγει η αγάπη τους... να σε ζεσταίνει η αγκαλιά τους!!!

Πάντα έτσι καλή μου...
Σε φιλώ γλυκά ***

George είπε...

Τι ομορφιά και πόσα μοναδικά συναισθήματα κρύβει αυτή η αγάπη.
Και πως μας αλλάζει τον κόσμο ολόκληρο ένα καθυστερημένο μήνυμα!
Πόσο τυχεροί ήμαστε που ζήσαμε κάτι τέτοιο!
Γράφεις για τη ζωή μου καλή μου στο έχω ξαναπεί!

SummerDream είπε...

@ παπαρουνα
Η καθημερινότητα παπαρούνα μου μας κάνει να ξεχνάμε αυτά τα δυνατά συναισθήματα. Χαίρομαι όμως όποτε έρχονται ξαφνικά για να με αναστατώσουν γλυκά!


@ Μαργαρίτα
Ένας είναι και μοναδικός αυτός ο άνθρωπος που στέκεται πάντα κοντά μου μοναδικός φίλος όποτε τον χρειαστώ, γλυκιά μου Μαργαρίτα, ακόμη κι όταν ο άντρας μου δεν μπορεί να καταλάβει τι με βασανίζει, ο καλός μου "Στράτος" έχει την κατάλληλη κουβέντα στην κατάλληλη στιγμή!


@ George
Tα όμορφα πράγματα έρχονται πάντα μετά από μια μεγάλη απογοήτευση βλέπεις.
Είδες πόσο όμορφο είναι εκεί που θες να χαθείς από προσώπου γης να έρχεται ένα αγαπημένο πρόσωπο να σε αστατώνει και να σε ξεσηκώνει για να συνεχίσεις να ζεις; Μοναδικά απίστετο το συναίσθημα. Κι αφού το έχεις ζήσει τότε σίγουρα με καταλαβαίνεις!