Καλές Διακοπές!






Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει το γράψιμο. Όμως, δεν μου κατεβαίνει κάτι! Θα μπορούσα να αναπολύσω όλα τα καλοκαίρια που συνδέονται με τον ..."έταιρο" Καπαδόκη, "Στράτο", όμως δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Αυτό το καλοκαίρι συναντιόμαστε όλοι μαζί πολύ τακτικά. Χαιρόμαστε την εποχή, πάμε για μπάνιο, παίζουμε με τα πιτσιρίκια του που έχουν μεγαλώσει και είναι αξιολάτρευτα, πίνουμε κάνα ποτάκι στα μπαλκόνια των σπιτιών μας, κουβεντιάζουμε, βγαίνουμε καμιά βολτούλα να πάρουμε τον αέρα μας... Φέτος είναι ένα χαλαρό καλοκαίρι και το απολαμβάνουμε! Απολαύστε το κι εσείς και να χαρείτε τις διακοπές σας είτε φύγετε είτε όχι! Θα τα πούμε σύντομα!

Φιλιά σε όλους κι όλες!

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Καλο καλοκαιρι!!!
διαλειμα κι απο το μπλογκ!
καλο κανει
φιλια να περνατε ομορφα

mariw είπε...

Και σε εμάς λείπει το γράψιμο σου, αλλά δεν πειράζει, αφού περνάς καλά. Μετά την καλοκαιρινή ραστώνη θα μας έρθεις ανανεωμένη και με πολύ υλικό για γράψιμο!!!
Καλά να περνάτε!!!!!

Γιάννης Παππάς είπε...

καλά να περνάς καλη μου να προσέχεις

καλή σου νύχτα

Σουζάνα Xατζηνικολάου είπε...

Kαλό καλοκαίρι Μαρία μου, αλήθεια είναι, φέτος έχει μια παράξενη αίσθηση χαλάρωσης... αφηνόμαστε στη ζέστη, τον ήλιο και τη θάλασσά του... Φιλάκια πολλά!

hackaday είπε...

Καλό καλοκαίρι και καλά να περνάς... Απόλαυσε τις διακοπές όσο περισσότερο μπορείς για να φορτίσουν καλά οι μπαταρίες σου.