Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

Καλές Διακοπές!


Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει το γράψιμο. Όμως, δεν μου κατεβαίνει κάτι! Θα μπορούσα να αναπολύσω όλα τα καλοκαίρια που συνδέονται με τον ..."έταιρο" Καπαδόκη, "Στράτο", όμως δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Αυτό το καλοκαίρι συναντιόμαστε όλοι μαζί πολύ τακτικά. Χαιρόμαστε την εποχή, πάμε για μπάνιο, παίζουμε με τα πιτσιρίκια του που έχουν μεγαλώσει και είναι αξιολάτρευτα, πίνουμε κάνα ποτάκι στα μπαλκόνια των σπιτιών μας, κουβεντιάζουμε, βγαίνουμε καμιά βολτούλα να πάρουμε τον αέρα μας... Φέτος είναι ένα χαλαρό καλοκαίρι και το απολαμβάνουμε! Απολαύστε το κι εσείς και να χαρείτε τις διακοπές σας είτε φύγετε είτε όχι! Θα τα πούμε σύντομα!

Φιλιά σε όλους κι όλες!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλο καλοκαιρι!!!
διαλειμα κι απο το μπλογκ!
καλο κανει
φιλια να περνατε ομορφα

mariw είπε...

Και σε εμάς λείπει το γράψιμο σου, αλλά δεν πειράζει, αφού περνάς καλά. Μετά την καλοκαιρινή ραστώνη θα μας έρθεις ανανεωμένη και με πολύ υλικό για γράψιμο!!!
Καλά να περνάτε!!!!!

Γιάννης Παππάς είπε...

καλά να περνάς καλη μου να προσέχεις

καλή σου νύχτα

Σουζάνα Xατζηνικολάου είπε...

Kαλό καλοκαίρι Μαρία μου, αλήθεια είναι, φέτος έχει μια παράξενη αίσθηση χαλάρωσης... αφηνόμαστε στη ζέστη, τον ήλιο και τη θάλασσά του... Φιλάκια πολλά!

hackaday είπε...

Καλό καλοκαίρι και καλά να περνάς... Απόλαυσε τις διακοπές όσο περισσότερο μπορείς για να φορτίσουν καλά οι μπαταρίες σου.

 

Αναγνώστες

Παλιά κατάστιχα

Καλώς ήλθατε!

Είμαι η "Μαρίνα". Δεν με λένε Μαρίνα όμως! Σε αυτό το μπλογκ υπάρχει η μισή ζωή μου. Έτσι όπως την έζησα όσο ήμουν πολύ νέα. Εργάστηκα σε έναν χώρο που λάτρεψα, το ραδιόφωνο. Πέρασα μέσα από κύματα που το συναίσθημα, η πικρία και η αγάπη τάραξαν τα νερά μου τόσο τα ραδιοφωνικά όσο και της προσωπικής ζωής μου. Η αλήθεια είναι πως μέσα σε τούτη την ιστορία απ' τα κεφάλαια 1-61 εμπλέκονται δύο διαφορετικές εποχές που συνδέονται όμως τόσο γλυκά που όσο κι αν ήθελα να τις διαχωρίσω δεν μου "βγήκε". Ήθελα να ήταν έτσι, πολύ απλά! Ο "Στράτος" ήταν ένας γλυκός νεανικός έρωτας, ανεκπλήρωτος που πέρασε και πάει... Πλέον σαν σύννεφο χάθηκε, σαν να εξατμίστηκε! Κι αυτό με στενοχωρεί. Ελπίζω κάποτε η φιλία που εξελίχθηκε στα μετέπειτα χρόνια, να πάρει ζωή απ 'τις στάχτες της. Σας ευχαριστώ που περάσατε απ' το μπλογκ μου!