Σελίδες

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Ανανέωση!

Μετά από πολύ καιρό να 'μαι πάλι!
Δεν έχω να γράψω κάτι το σημαντικό, πέρα απ' το γεγονός πως αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή στην εμφάνιση του μπλογκ. 
Να φτιάξω και τις σελίδες της ιστορίας μου, σε σελίδες! Αυτό σημαίνει μόνο πως οι αναρτήσεις με τα σχόλια θα είναι κάπου χαμένες στα Θέματα.
Θέλησα να κάνω την αλλαγή γιατί εδώ που βρίσκομαι... το άρωμα της περιοχής που αναδίδεται μου έφερε στο μυαλό έντονα το άρωμα που επικρατούσε εκείνο το καλοκαίρι... Και κατά ένα περίεργο τρόπο είχα την αίσθηση πως ο χρόνος ήθελε να με βάλει σε κάψουλα και να με γυρίσει πίσω! Δεν μπορώ να περιγράψω την αίσθηση, ειλικρινά!
Ίσως να υπάρχει μιας μορφής τηλεπάθεια, που να επανέφερε τις θαμμένες μνήμες στην επιφάνεια!
Αυτά τα λίγα αγαπημένοι μου συνοδοιπόροι κι εύχομαι...

ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Αναγνώστες

Παλιά κατάστιχα

Powered By Blogger

Καλώς ήλθατε!

Είμαι η "Μαρίνα". Δεν με λένε Μαρίνα όμως! Σε αυτό το μπλογκ υπάρχει η μισή ζωή μου. Έτσι όπως την έζησα όσο ήμουν πολύ νέα. Εργάστηκα σε έναν χώρο που λάτρεψα, το ραδιόφωνο. Πέρασα μέσα από κύματα που το συναίσθημα, η πικρία και η αγάπη τάραξαν τα νερά μου τόσο τα ραδιοφωνικά όσο και της προσωπικής ζωής μου. Η αλήθεια είναι πως μέσα σε τούτη την ιστορία απ' τα κεφάλαια 1-61 εμπλέκονται δύο διαφορετικές εποχές που συνδέονται όμως τόσο γλυκά που όσο κι αν ήθελα να τις διαχωρίσω δεν μου "βγήκε". Ήθελα να ήταν έτσι, πολύ απλά! Ο "Στράτος" ήταν ένας γλυκός νεανικός έρωτας, ανεκπλήρωτος που πέρασε και πάει... Πλέον σαν σύννεφο χάθηκε, σαν να εξατμίστηκε! Κι αυτό με στενοχωρεί. Ελπίζω κάποτε η φιλία που εξελίχθηκε στα μετέπειτα χρόνια, να πάρει ζωή απ 'τις στάχτες της. Σας ευχαριστώ που περάσατε απ' το μπλογκ μου!