Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Oh, baby, baby, it's a wild world... ντούρου ντούρου ντούρου!!!

Αυτό που έχω να θυμάμαι απ' τις ώρες της επιστροφής μας απ'την σύντομη εκδρομή μας και πολύ έντονα μάλιστα, ήταν το πόσο διασκεδάσαμε για λίγο την ερμηνεία ενός αγαπημένου ρέγκε κομματιού απ'τα παλιά. Βαλθήκαμε να τραγουδάμε δυνατά τα λόγια του ρεφρέν και να κάνουμε επίσης την μουσική γέφυρα από στίχο σε στίχο! Γελάσαμε πολύ, παλιμπεδίσαμε για όσο κράτησε το τραγούδι και ήταν μια στιγμή από εκείνες τις μικρές που απλά χαράζονται στην μνήμη και μένουν τόσο όσο όταν τις θυμάσαι να χαμογελάς συνέχεια.


2 σχόλια:

dim juanegro είπε...

Καλημέρα...
τί λες;
ρίξε καμμιά γέφυρα κι ένα μικρό χαμόγελο προς τα εδώ...
;)

SummerDream είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα!
Αχ! Πόσα θέλω να γράψω και δεν το κάνω. 2 καλοκαίρια, 3 εκδρομές και όλα τα έχω κρατήσει μέσα μου. Θέλω να αφήσω να περάσει λίγο ο χρόνος για να τα γράψω με νοσταλγία, όπως έκανα με όλη την ιστορία μας. Χαίρομαι που με θυμήθηκες! Σ'ευχαριστώ...

 

Αναγνώστες

Παλιά κατάστιχα

Καλώς ήλθατε!

Είμαι η "Μαρίνα". Δεν με λένε Μαρίνα όμως! Σε αυτό το μπλογκ υπάρχει η μισή ζωή μου. Έτσι όπως την έζησα όσο ήμουν πολύ νέα. Εργάστηκα σε έναν χώρο που λάτρεψα, το ραδιόφωνο. Πέρασα μέσα από κύματα που το συναίσθημα, η πικρία και η αγάπη τάραξαν τα νερά μου τόσο τα ραδιοφωνικά όσο και της προσωπικής ζωής μου. Η αλήθεια είναι πως μέσα σε τούτη την ιστορία απ' τα κεφάλαια 1-61 εμπλέκονται δύο διαφορετικές εποχές που συνδέονται όμως τόσο γλυκά που όσο κι αν ήθελα να τις διαχωρίσω δεν μου "βγήκε". Ήθελα να ήταν έτσι, πολύ απλά! Ο "Στράτος" ήταν ένας γλυκός νεανικός έρωτας, ανεκπλήρωτος που πέρασε και πάει... Πλέον σαν σύννεφο χάθηκε, σαν να εξατμίστηκε! Κι αυτό με στενοχωρεί. Ελπίζω κάποτε η φιλία που εξελίχθηκε στα μετέπειτα χρόνια, να πάρει ζωή απ 'τις στάχτες της. Σας ευχαριστώ που περάσατε απ' το μπλογκ μου!