Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009

Χαρούμενες Γιορτές
Εύχομαι ολόψυχα χαρούμενες γιορτές. Κι αν δεν είναι επειδή έτσι τα έφερε η ζωή, απλά χαμογελάστε και μείνετε αισιόδοξοι.

Και το 2010 εύχομαι να χαρίζει σε όλο τον κόσμο υγεία κι ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας. Ας είναι η νέα χρονιά μια νέα αρχή για όλους για κάτι καλύτερο!

3 σχόλια:

Γιάννης Παππάς είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΆ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙς ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΦΙΛΙΑ

mariw είπε...

Καλές γιορτές Summer Dream. Να είσαι πάντα καλά και να ζεις τα όνειρα σου.

Σουζάνα Xατζηνικολάου είπε...

Xρόνια πολλά Μαρία μου! Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι για ΄σένα γλυκιά και ζεστή, γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και επιτυχίες! Φιλάκια πολλά!

 

Αναγνώστες

Παλιά κατάστιχα

Καλώς ήλθατε!

Είμαι η "Μαρίνα". Δεν με λένε Μαρίνα όμως! Σε αυτό το μπλογκ υπάρχει η μισή ζωή μου. Έτσι όπως την έζησα όσο ήμουν πολύ νέα. Εργάστηκα σε έναν χώρο που λάτρεψα, το ραδιόφωνο. Πέρασα μέσα από κύματα που το συναίσθημα, η πικρία και η αγάπη τάραξαν τα νερά μου τόσο τα ραδιοφωνικά όσο και της προσωπικής ζωής μου. Η αλήθεια είναι πως μέσα σε τούτη την ιστορία απ' τα κεφάλαια 1-61 εμπλέκονται δύο διαφορετικές εποχές που συνδέονται όμως τόσο γλυκά που όσο κι αν ήθελα να τις διαχωρίσω δεν μου "βγήκε". Ήθελα να ήταν έτσι, πολύ απλά! Ο "Στράτος" ήταν ένας γλυκός νεανικός έρωτας, ανεκπλήρωτος που πέρασε και πάει... Πλέον σαν σύννεφο χάθηκε, σαν να εξατμίστηκε! Κι αυτό με στενοχωρεί. Ελπίζω κάποτε η φιλία που εξελίχθηκε στα μετέπειτα χρόνια, να πάρει ζωή απ 'τις στάχτες της. Σας ευχαριστώ που περάσατε απ' το μπλογκ μου!