Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2009

Ακριβώς 36!
Πως περνάνε τα χρόνια! Έρχονται και σου κατσικώνονται στην πλάτη που όσο κι αν τιναχθείς αυτά δεν λένε να φύγουν από επάνω σου. Θέλεις να είσαι μια ζωή νέος αλλά ο χρόνος δεν σου κάνει την χάρη. Είδες; Που είναι τα χρόνια, ωραία χρόνια... που λέει και το άσμα! Μεγάλωσες κι εσύ! Κι από αύριο θα λες: 36+1 και πάει λέγοντας. Σαν να μετράς ημέρες που θα απολυθείς από φαντάρος, μέχρι να έρθει άλλη μια χρονιά γεμάτη στην πλάτη σου.
Όλα αυτά τα χρόνια μένοντας δίπλα σου έζησα και ζω την πορεία της ζωής σου μέχρι τώρα. Εκεί που άλλοι σίγουρα θα έλεγαν: ο "Στράτος" να σοβαρευτεί; Μπα! Τελικά απέδειξες περίτρανα ότι το κατάφερες. Μεγάλωσες! Προχώρησες επαγγελματικά! Έκανες οικογένεια με την γυναίκα που αγαπούσες απ'τα εφηβικά σου χρόνια και που την βρήκες στον δρόμο σου ξανά μπροστά πριν μερικά χρόνια και δεν την άφησες μέχρι που την κατάκτησες. Και που χωρίς να το καταλάβει κι εκείνη... βρέθηκε στην εκκλησία με μια κουλούρα στο κεφάλι! Αποκτήσατε δύο πανέμορφα αγγελούδια κι εσύ απέδειξες ότι είσαι άξιος πατέρας και νοικοκύρης! Λίγοι στην ηλικία σου αφοσιώνονται στο "ντάντεμα" των μικρών: να τα ταίσεις, να τα αλλάξεις, να τα μπανιάρεις και γενικά ότι κάνει μια μητέρα για τα παιδιά της. Σε κοίταζα με το μπιμπερό στο χέρι να ταίζεις την κόρη ή τον γιο και να σε θαυμάζω! Να κάνεις μπάνιο την κόρη ή τον γιο και να λέω "δεν μπορεί να είναι αυτός ο "Στράτος""! Ήξερα το πόσο αφοσιωνόσουν σε μια γυναίκα, αλλά η αφοσίωση σου στα παιδιά σου δεν περιγράφεται, είναι απλά αξιοθαύμαστη!
Έπιασες ακριβώς τα 36 που σημαίνει ότι ο κύκλος τους ολοκληρώθηκε κι όσο περνάνε οι ώρες τόσο περισσότερο μεγαλώνεις. Μπορεί τα πρώτα λευκά σου μαλλιά να προδίδουν το πέρασμα των χρόνων, όμως πάντα στα μάτια σου θα βλέπω τον άνθρωπο που πάντα ξέρω, εκείνο τον ατίθασο έφηβο που ήθελε οι άλλοι να χαίρονται και να διασκεδάζουν όσο κι αν η ζωή τα έφερνε διαφορετικά!
Θέλω να είσαι έτσι πάντα! Θέλω να είσαι ευτυχισμένος και γεμάτος ζωή! Θέλω να συνεχίζεις να προχωράς δυνατός και γερός και να μην λυγίζεις στις δυσκολίες που φέρνει καμιά φορά η ζωή! Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και δύναμη!
Και μόλις σήμερα παρέλαβα ένα βραβείο για το blog κι ευχαριστώ τον "Ψαρότοπο" γι'αυτό. Η διανομή ξέρω ότι πρέπει να γίνει σε άλλους 5 bloggers αλλά θα το κάνω σύντομα. Σήμερα είναι μια μέρα ξεχωριστή και θα ήθελα αυτό το βραβείο να το μοιραστώ και να το αφιερώσω στον απόλυτο εμπνευστή μου, στον "Στράτο". Θέλω να αποτελεί ένα μικρό δωράκι-έκπληξη σήμερα που έχει την γιορτή του!


5 σχόλια:

mariw είπε...

Να τα εκατοστίσει και να είναι πάντα ευτυχισμένος , με ανθρώπους κοντά του, που θα τον αγαπούν τόσο όσο εσύ.
Καλημέρα & φιλιά.

Σουζάνα Xατζηνικολάου είπε...

Χρόνια του πολλά και να τον χαίρεσαι κι εσύ όπως και η οικογένειά του. Ένας καλός φίλος είναι κάτι που σπάνια βρίσκεται σήμερα.
Φιλάκια πολλά!

George είπε...

Πάλι άκαιρος είμαι, άργησα.
Δεν πειράζει όμως, οι ευχές είναι για όλο το χρόνο.
Να τον χαίρεσαι να τον χαίρεσαι!
Πολλά φιλιά.

fotini είπε...

να τα εκατοστήσει λοιπον, κ να ναι πάντα τόσο αξιοθαυμαστος για αυτους που τον αγαπουν!

SummerDream είπε...

Σας ευχαριστώ όλους σας εκ μέρους του. Αν είχε τον χρόνο θα σας απαντούσε ο ίδιος.